Csepelgumi.hu +36-30-227-4142 info@csepelgumi.hu

Rólunk

Amikor 2001 október 15-én megnyitottuk autókereskedésünket, a Credit Car Csepel Kft-t. Azonnal láttuk, hogy ügyfeleinknek autójuk mellé szükségük van megbízható szervizháttérre is.

Telephelyünkön 2001 óta foglalkozunk használt autók kereskedelmével. Ez volt az első számú célunk, hogy megbízható gépjárművek kereskedelmével foglalkozzunk. A piac szerencsére folyamatosan változik, a lehetőségek bővülnek és egyre szélesebb a kínálat és Mi ezt követjük. Szerencsére a vásárlók igényei egyre magasabbak; mindenki jó esztétikai és műszaki állapotú, leinformálható, legális eredetű gépkocsit keres.

Egyesek magyarországi forgalomba helyezésű, mások külföldről származó autót részesítenek előnyben. Ma már a vevők döntő hányada részletre szeretne vásárolni, kedvező hitelkamatokkal. Jogos igény továbbá a helyben történő, gyors ügyintézés és az autóvásárlással kapcsolatos teljes körű szolgáltatás; állapotfelmérés, hitelügyintézés, autóbeszámítás, csere, eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás stb.

Telephelyünkön esztétikus körülmények között, korszerű irodatechnikával teremtjük meg a kulturált autóvásárlás feltételeit. Kínálatunkban – az igényeknek megfelelően – különböző méret- és árkategóriájú autók szerepelnek.

Természetesen lehetőséget biztosítunk az Ön használt autójának beszámítására is. Ha pedig eladná gépkocsiját, mi készpénzért megvásároljuk, vagy bizományos értékesítésre átvesszük.

A részletre vásárolni kívánó ügyfeleink több bank különböző, kedvező konstrukciója közül választhatnak. Alacsony kamatozású hitelek igényelhetők, akár 8 évig terjedő futamidőre, CASCO nélkül is.

Szakmailag felkészült kollégák segítik munkánkat; három értékesítő és két sokoldalú „udvarmester” áll ügyfeleink rendelkezésére.

Ha sikerül nálunk kiválasztania az elképzeléseinek megfelelő gépkocsit, néhány órán belül jóváhagyott hitelszerződéssel, érvényes biztosítással, nevére átírva átveheti.

Látogasson el hozzánk! Barátságos hangulatú, kellemes környezetben, szeretettel várjuk!